e-mail  
help  
verantwoording  
colofon  
 
home  
inleiding  
uitgebreid zoeken  
achtergrondinformatie  
  titel: De Aankomst: Molukkers naar Nederland
 
       
  Gebruik van de website  
  Informatie leveren  
 

Waarom medewerking gevraagd?
Algemene aanpak
Nieuwe personen
Welke foto's?
Fotomateriaal aanbieden
Foto's Geheugen van Nederland
Welke aanvullingen of correcties?
Hoe doorgeven?
Reactieformulier gebruiken

 
  Persoonsgegevens laten verwijderen  
     

Reactieformulier gebruiken

Wilt u reageren op bepaalde gegevens in de Molukse database, dan kunt u voor uw reactie gebruik maken van een speciaal e-mailformulier.

Dat reactieformulier kunt u oproepen als u een 'detailpagina' op uw scherm hebt. Dat is een webpagina met de uiteindelijke resultaten van een (geslaagde) zoekactie naar een bepaalde persoon in de database.

Op een detailpagina vindt u niet alleen de gegevens van die ene persoon, maar (indien van toepassing) ook de persoonsgegevens van de andere gezinsleden met wie hij of zij naar Nederland is gekomen.

Functies van het reactieformulier

Het reactieformulier is alleen bedoeld om te reageren op gegevens die op de betreffende detailpagina te zien zijn. Het formulier is vooral bestemd voor:

Daarnaast kunt u het reactieformulier gebruiken om commentaar te geven, een suggestie te doen of een vraag te stellen over de getoonde gegevens. Selecteer dan in het veld 'Soort reactie' de optie 'Anders'.

Andere reacties

Voor andere vragen, opmerkingen en suggesties over deze website of onderdelen daarvan kunt u gebruik maken van het algemene e-mailformulier. Dit is op elke webpagina op te roepen. Het adres: aankomst@maluku.nl.

   
     
vorige paragraaf volgende paragraaf    
 
  Naar boven © 2004 Nationaal Archief en Museum Maluku   Disclaimer   Privacy